Alege cercei ce iti surprind feminitatea

Actualizată în: 7 dec. 2021

Unul dintre cele mai bune lucruri despre cercei este cât de practici sunt.

Multe femei cred că cerceii sunt cel mai bun mod de a evidenția trasaturile. Când vine vorba de frumusețe, primul lucru pe care oamenii îl observă este fața ta. Perechea potrivită de cercei îți poate completa trăsăturile și îți poate învălui aspectul. Cu toate acestea, este important să alegeți cercei care adaugă echilibru și formă feței, mai degrabă decât să o copleșiți. Unele dintre cele mai importante lucruri de luat în considerare sunt lungimea și tipul părului tău, lungimea gâtului, mărimea și forma urechilor. Mai jos, vă detaliem cum să alegeți cerceii potriviți pentru a se potrivi aspectului dvs.

Dacă aveți un gât scurt sau obraji rotunzi, ar trebui să vă orientați clar de la cercei lungi. Acest stil de cercel funcționează cel mai bine pe cei cu gât lung, fețe mici sau obrajii triunghiulari. Femeile cu păr voluminos, creț, se potrivesc adesea cu cerceii lungi, deoarece adaugă echilibru feței lor. Cerceii lungi ar trebui, de asemenea, să fie evitati de către cele cu urechi mari, deoarece acestea tind să atragă atenția nedorite asupra zonei respective.


Dacă aveți urechi mari, alegeți în schimb o pereche de cercei rotunzi. Acest stil de cercel completează, de asemenea, obrajii triunghiulari, dar nu funcționează pentru cele cu obrajii rotunzi sau dreptunghiulari. Ar trebui să evitați cerceii rotunzi mari dacă aveți un gât lung sau o față mare. În schimb, optează pentru o pereche mai mică. Cerceii mici completează orice formă a feței, stil sau ținută. Dacă ai o față în formă ovală, numără-te norocos! Deoarece forma feței este foarte proporțională, aproape orice stil de cercei poate fi purtat pentru a vă îmbunătăți aspectul.

Dacă ești înalt, acordă atenție spațiului dintre urechi și umeri. Optând pentru o pereche de cercei dangly se va asigura că acestea nu se pierd în spațiu. Femeile mignone ar trebui să poarte cercei care aduc ochiul vizual în sus. Ar trebui să alegeți o pereche de cercei care să vă complimenteze dimensiunea; dacă sunteți o persoană mică, cel mai bine este de te a orienta clar spre cercei mai mari, declarativi. Dacă aveți o înălțime medie, nu sunteți restricționat de dimensiunea cerceilor. Atata timp cat alegi un stil care iti flateaza forma fetei, vei arata foarte bine!

Fie că te îndrepți spre serviciu sau ieși seara, perechea potrivită de cercei îți va completa look-ul. Dacă bugetul tău este limitat, optează pentru bijuterii de argint sau chiar placate cu aur în loc de branduri scumpe. Nu numai că acest lucru vă va salva niște bani, dar nu veti sta cu gandul ca ii puteti pierde sau deteriora. Daca iti plac bijuteriile aurii, puteti economisi cu bijuteriile noastre din argint placate cu aur galben, roze ce sunt foarte durabile in timp si vor completa frumos tenul dvs.


5 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate